VEELGESTELDE VRAGEN

Q: Krijg je ook korting als je jarig bent?

Ja, alleen de jarige ontvangt 50% korting op zijn/haar arrangement enkel op de desbetreffende dag én op (vooraf) vertoon van geldig legitimatiebewijs. Het gezelschap dient uit minimaal vier betalende personen te bestaan en geldt uitsluitend voor de jarige.

Q: Ik ben op 29 februari jarig. Heb ik dan ook recht op 50% korting?

Mensen die op 29 februari jarig zijn worden zeker niet vergeten bij Wereldrestaurant Enjoy. U kunt uw verjaardag bij ons vieren op 28 februari of 1 maart voor de verjaardagskorting. Korting geldt vanaf 4 volwassenen.

Q: Ik ben vandaag jarig maar ik ga dit op een andere dag bij jullie vieren. Krijg ik dan nog 50% korting? 

Iedereen die jarig is en in een gezelschap komt van minimaal 4 volwassenen krijgt 50% korting. Dit is alléén geldig voor de jarige op de desbetreffende dag zelf én alleen op vooraf vertoon van geldig legitimatiebewijs. Hier zijn geen uitzonderingen op mogelijk.

Q: Ik heb bij jullie gegeten terwijl er 1 jarige bij zat maar wij wisten niet van de korting af/deze had geen legitimatie mee. Mogen wij daarom het bedrag dat we hebben betaald voor de jarige later terug vorderen?

De korting is uitsluitend geldig vooraf bij entree op vertoon van geldige legitimatie. Achteraf kunnen wij helaas geen restitutie meer verlenen.

Q: Hebben jullie ook iets voor kinderen? 

Wereldrestaurant Enjoy is zeer leuk voor kinderen. Zo is er een speciaal op maat gemaakt kinderbuffet en ons toetjesbuffet valt ook altijd zeer in de smaak bij de kleintjes. Daarnaast bieden we een grote kinderspeelhoek waar kinderen (vanaf 3 t/m 11 jaar) al hun energie kwijt kunnen zodat de volwassenen rustig verder kunnen genieten.

Q: Wat zijn de mogelijkheden als ik een allergie/dieet heb? 

Door ons grote aanbod aan keuzemogelijkheden is er ook voor mensen met een allergie (gluten, lactose, noten) of speciaal dieet (vegetarisch, halal) genoeg heerlijk eten. Bij binnenkomst kunt u dit aangeven bij de receptie. Wij zullen u vervolgens informeren over welke gerechten voor u geschikt zijn.

Q: Waar kan ik parkeren?

U kunt parkeren bij Q-Park Centrumgarage (Draverslaan 11, Hoofddorp). De tarieven zijn €1,10 per uur.

U kunt ook kiezen om in de straat te parkeren. Na 18:00 uur is het vrij parkeren tenzij het koopavond is, dan betalen tot 21:00 uur. Let op: dit geldt niet voor het parkeren in de Q-Park garage.

Q: Is het vlees bij jullie Halal?

Het vlees bij ons is niet Halal.

Q: Kan ik bij jullie op rekening dineren?

Bedrijven en instellingen met een inschrijving bij de KvK kunnen bij ons op rekening dineren. Hiervoor hanteren wij de volgende voorwaarden:

  • Geldig legitimatiebewijs + bijbehorend visitekaartje + kenmerk/inkoopnummer
  • Bedrijf bevestiging waarin staan vermeld factuuradres/factuur mail adres
  • Getekende kassabon

Wilt u op rekening dineren dan vragen wij u uw bedrijfsgegevens tijdig door te mailen naar ons mail adres: [email protected]

Q: Hebben jullie cadeaubonnen/ accepteren jullie dinercheques?

Bij Wereldrestaurant Enjoy kunt u cadeaubonnen kopen voor elk gewenst prijsbedrag, want liefde gaat toch door de maag! Helaas accepteren wij geen diner cheques/ dinerbonnen/ VVV bonnen.

Q: Kan ik de rekening apart betalen?

U kunt ten alle tijde apart afrekenen. Bij drukte wordt het gewaardeerd wanneer het bedrag in één keer voldaan wordt ter voorkoming van lange wachtrijen. 

Op kerstavond en de kerstdagen geven wij de voorkeur aan een betaling in één keer. 

Q: Is het mogelijk als een deel van ons gezelschap een 3 uur arrangement neemt en een deel een 2,5 uur arrangement?

Het is niet mogelijk om verschillende arrangementen te nemen binnen 1 gezelschap/reservering. Wanneer een persoon later aansluit bij het gezelschap zal voor diegene het arrangement wordt berekend waar de groep voor heeft gekozen.

Q: Wat is het tarief voor feestdagen?

Voor feestdagen hanteren wij onze weekendprijzen. Dit geldt voor alle feestdagen m.u.v. kerstavond en kerstdagen.

Q: Ik heb een klacht. Waar kan ik terecht?

Kwaliteit en service zijn zeer belangrijk bij Wereldrestaurant Enjoy. Het spijt ons zeer als u een negatieve ervaring heeft gehad. Indien u een melding/klacht heeft voor ons horen wij deze graag. U kunt ons dit mailen via: [email protected]. Uw ervaring is zeer waardevol voor ons en we zullen uw melding/klacht met grote zorg in behandeling nemen. Wij streven naar continue verbetering van ons bedrijf.

Q: Moeten baby’s ook betalen?

Nee, baby’s tot 2 jaar hoeven niet te betalen, maar vermeld het graag wel bij de reservering zodat we rekening kunnen houden met het aantal plekken. Immers de Maxi-Cosi of kinderwagen heeft ook een plekje nodig en niet bij alle tafels is er voldoende ruimte daarvoor.

Q: Hoe kan ik reserveren?

U kunt telefonisch reserveren door te bellen naar 023-5765286 of online reserveren door hier te klikken ( tot 7 personen ). 

Q: Is reserveren verplicht?

Reserveren is niet verplicht. Echter raden we aan om dit wel te doen. Zeker op drukkere dagen zoals vrijdag/zaterdag/zondag. Zo bent u verzekerd van een plaats. Reserveer hier online.  

Q: Is een tafelkeuze mogelijk bij het reserveren? 

Het is zeker mogelijk om een voorkeur door te geven, bijvoorbeeld bij het raam, ronde tafel, bij de kinderspeelhoek. Echter kunnen wij deze niet garanderen. Graag hiervoor uw begrip!

Q: Hanteren jullie zittingen?

Wij hanteren alleen zittingen tijdens kerst. 

Q: Wij zijn uitgegeten. Kunnen wij langer natafelen?

Natafelen is zeker met een groot gezelschap erg gezellig! Echter betaalt u bij ons niet voor wat u drinkt en eet, maar voor de tijdsduur van uw verblijf. Indien de tafel, na uw gereserveerde tijd, nog beschikbaar is kunt u bij de receptie uw arrangement verlengen tegen een zeer vriendelijk tarief van € 3,- per persoon en per kind € 1,- voor elke extra half uur.